1.9.11

Höst... och vandring i skogen.


Idag är Maja på skogsvandring med sin klass. Gissa vilket humör hon är på? Jaa, ni skulle ha hört i morse. Hon tycker absolut inte att detta passar en fordonsklass där vederbörande ska köra tung lastbil med släp. Så får hon ju ont i sina leder, och det vet hon ju i förväg, så hon kommer inte att må bra sedan.

 


Ja, det var ett litet hallå här, som sagt... blandat med en massa humor. Av någon anledning så fungerade det inte riktigt med sakerna som har ordet "säck" i sig.
Sovsäcken hittade hon inte igår och då utvecklades hon till en stirrig och arg höna. Idag hittade hon inte den stora ryggsäcken och då blev hon som en arg älg. Sedan har hon inte tagit med sig matsäcken. Fy skäms! En vattenflaska, det var allt. En riktig kråkfia är hon.


Hon blir arg för att hon vet att hon måste göra något som kommer att innebära att hon blir sämre i lederna och att tröttheten då blir värre. Att veta det i förväg är ju inte så kul. Man vet ju hur det känns. Men med humorn så kommer hon långt ändå. Hon är ju envis också.
Jag kan tänka mig att de har påbörjat vandringen nu och jag kan riktigt höra hur hennes hjärna rullar runt som en centrifug. Hon lär väl ringa om ett tag, kan jag tro. Arg som en hel hög med elefanter och med onda leder... Men med humorn i behåll.

Kram Stina"Barndomsminnen är något man måste dras med hela livet."

Pojke 6 år3 kommentarer:

junhe sa...

Tack för receptet, fick plommon från VÅR goá vän *A* inte långt från dig. En påse smaskade vi i oss på vägen hem, men den andra tänkte jag göra paj på =)
ha en bra dag kråkan, här blir dt städning, tvättning och "diskning"
*hihihi*

kram// junhe

Eleonora sa...

Nu har jag testat din currykaka och den var god! Kul med nytt litet ovanligt recept.

Synnøve. sa...

Hej i stugan.
Hoppas hon inte får för mycket smärtor nu bara.
Men annars är det ju skönt med en dag i skogen....
Ha en fin helg nu.
Kram Synnöve.